GSM Warenhuis

Sinds de opkomst van mobiele telefonie zijn we gefascineerd door zowel de enorme snelheid van de ontwikkelingen op dit gebied, als de creatieve output die hier vervolgens op volgt. Vooral de manier waarop providers en ontwikkelaars inspelen op de behoefte van de consument is op zijn zachts gezegd inspirerend om te aanschouwen. Achter al deze grote ontwikkelingen zitten enorme bedrijven waar strategen en marketing-guru’s zowel de korte als lange termijn toekomst proberen te voorspellen.

Zo nu en dan komt een van deze bedrijven met de uitrol van een nieuwe telefoon, applicatie of abonnementsvorm die al haar concurrenten doet huiveren. Het zijn deze opmerkelijke mijlpalen in deze branche die we zo goed mogelijk op de voet proberen te volgen. Hier doen we vervolgens gepassioneerd verslag van zodat ook jullie, onze lezers, geïnspireerd kunnen raken door wat er in deze wereld van mobiele telefonie omgaat.

Heb je zelf onlangs een noemenswaardig weetje gespot of wil je eens bloggen voor onze site, neem dan gewoon contact met ons op via het contactformulier op de site. Wie weet staat jouw schrijven binnenkort te shinen op onze homepage.