Slimme thermostaat Anna bij KPN

KPN heeft een nieuwe dienst geïntroduceerd: KPN SmartLife Comfort. Bij deze dienst biedt de provider de slimme thermostaat Anna (geproduceerd door Plugwise) aan waarmee de verwarming op afstand te bedienen is. Ook kan er in de thermostaat een verwarmingsschema ingesteld worden. Al deze functies zijn te bedienen met behulp van een app op zowel smartphone als tablet.

KPN SmartLife Comfort abonnement

Voor zes euro per maand biedt KPN de slimme thermostaat aan. Dan heb je wel direct een tweejarig contract waar je aan vastzit. Het is hiervoor niet nodig om een internet, telefonie of televisie-abonnement te hebben bij KPN. Als je al klant bent van KPN SmartLife Veilig is de slimme thermostaat hieraan te koppelen.

Door de samenwerking tussen deze apparaten gaat de temperatuur direct omlaag als je de deur uitgaat en het alarm inschakelt. Als je KPN SmartLife Comfort bestelt krijg je een pakket met de slimme thermostaat, de app en een module die de koppeling maakt met de verwarmingsketel. In de toekomst wil KPN zich nog meer gaan richting op producten om huizen “slimmer” te maken. De provider verwacht hier binnenkort meer informatie over te kunnen geven.

Overstappen naar internet van KPN?

slimme-thermostaat

Klinkt de nieuwe dienst van KPN je als muziek in de oren? Het kan natuurlijk zo zijn dat je nu zo geïnteresseerd bent in deze provider dat je direct over wilt stappen en ook je internetabonnement bij de provider onder wilt brengen.

Dan is een onafhankelijke vergelijker voor internet bellen tv als EasySwitch.nl een goede keuze. Op basis van jouw woonadres wordt er een overzicht getoond van alle abonnementen die daar beschikbaar zijn. Het is mogelijk om te filteren op verschillende kenmerken van het abonnement zoals internetsnelheid, aantal tv-zenders en soort aansluiting.

Natuurlijk zijn er ook nog andere websites waarop je deze abonnementen kunt vergelijken. Vergelijk internet bellen tv op Overstappen.nl voor de beste deals die precies aan jouw wensen voldoen. Met een overstap naar een goedkoper abonnement kun je tot wel 200 euro per jaar besparen.

Comments are closed.