Sim only vergelijken is eenvoudig

Sim only vergelijkenHet aantal mensen dat een sim only abonnement afsluit stijgt de laatste jaren enorm. Dit komt vooral omdat het dure tijden zijn en mensen willen besparen op allerlei kosten. De kosten van een mobiele telefoon zijn ongemerkt tientallen euro’s per maand. Om de zoveel maanden komt er weer een nieuw toestel uit, waarvan de prijs steeds hoger lijkt te komen liggen. De nieuwe iPhone 6 bijvoorbeeld kost al gauw 700 euro. Je kan de iPhone 6 kopen in combinatie met een abonnement, maar uiteindelijk komt je toch op een hoog totaalbedrag uit. Geef jij niet zoveel om het allerlaatste model en wil je gewoon goedkoop bellen, bekijk dan de mogelijkheden van sim only.

Wat is sim only?

Wat is sim only precies, dat is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Sim only is een “type” gsm abonnementen waarbij je geen nieuw toestel in jouw bezit krijgt. Het enige wat je in jouw bezit krijgt is een nieuw simkaartje. Dit kaartje plaatst je in een toestel welke je al bezit. Eigenlijk verandert er dus niet zoveel als je de overstap gaat maken naar een goedkoop sim only abonnement. Vele mensen zijn bang om van provider te switchen, maar dat is nergens voor nodig. Het mooie is namelijk dat jouw nieuwe provider jouw huidige contract opzegt, mits mogelijk. Controleer daarom eerst of het opzeggen van jouw lopende telefoon abonnement mogelijk is op dit moment.

Goedkoopste sim only abonnement uitzoeken

De volgende stap die je moet gaan doen is het goedkoopste sim only abonnement uitzoeken. Daar zijn talloze sites voor met elk hun eigen aanbiedingen. Heb je geen zin om lang te zoeken, ga dan naar een site waar je alle abonnementen op prijs kunt vergelijken. Doordat de prijzen elke nacht automatisch worden aangepast, ben je altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen. Je vult jouw wensen in en het voordeligste abonnementen voor jouw wordt getoond. Vervolgens klik je door naar jouw favoriete sim only aanbieder waar je het contract gaat afsluiten. Houdt een aantal gegevens bij de hand, zoals jouw banknummer en andere persoonlijke gegevens. Als je op bestellen klikt ben je over het algemeen binnen 2 weken in het bezit van een nieuw simkaartje. Het bellen met sim only kan dan direct beginnen.

De prijzen van sim only wisselen bijna dagelijks. Loopt jouw contract pas over enkele maanden af, kom dan over een tijdje terug, want dan zijn de prijzen gegarandeerd verandert. Wat vandaag de dag een goedkope sim only aanbieder is, kan over enkele maanden juist een van de duurdere partijen zijn. Wil je alle voor- en nadelen nog eens nalezen, bekijk deze post. Veel succes toegewenst met het vinden van het goedkoopste sim only abonnement.

Comments are closed.