Sim only maandelijks opzegbaar ideaal voor flexwerkers

Als jij een jobhopper bent die de ene maand meer data of belminuten nodig heeft dan de andere maand, dan kan je het beste kiezen voor een sim only maandelijks opzegbaar abonnement.

Mensen met flexibel werk kunnen een flexibel sim only contract goed gebruiken. Veel providers bieden naast een maandelijks opzegbaar abonnement ook een maandelijks aanpasbaar abonnement aan. Zeer handig voor als je voor verschillende werkgevers werkt of binnenkort van baan wisselt waarbij je mobiele abonnement vergoed wordt vanuit je werk.

Meerwaarde van sim only maandelijks opzegbaar

De vrijheid om iedere maand je sim only op te zeggen en aan te passen kan zeer handig zijn. Sim only providers stunten vaak met acties waarbij je veel korting kan krijgen op je abonnement. Als je geduld hebt en een maandelijks opzegbaar abonnement neemt kan je ieder moment gebruik maken van dat extra voordeel. De kosten voor maandelijks opzeggen zijn dusdanig laag dat dit het waard kan zijn.

Lage kosten voor maandelijks opzegbare sim only

Om je sim only abonnement maandelijks op te zeggen betaal je vaak een klein bedrag per maand extra. Meestal liggen de kosten tussen de 50 cent en 2 euro. Afhankelijk van je provider. Om te zien wat dit precies kost en wat de mogelijkheden zijn kan je terecht op de website: sim only maandelijks opzegbaar.

Internetsnelheden bij Sim Only

Ondanks dat je kiest voor een maandelijks opzegbare sim only krijg je toegang tot de hoogst haalbare internetsnelheid. Je kan hierbij vaak kiezen tussen 3G en 4G internet. Als je toestel 4G ready is kan je het beste voor dit type internet kiezen, het is namelijk vele male stabieler en sneller dan 3G. Youtube video’s streamen is geen enkel probleem met 4G terwijl dit wel eens wat langer kan duren met een 3G verbinding.

Comments are closed.