De nieuwste smartphones van dit moment op een rij

Elk jaar komen er verschillende nieuwe telefoons op de markt, waardoor je niet altijd een goed overzicht hebt van de nieuwste modellen. Natuurlijk wil je er als de kippen bij zijn, mocht er een nieuwe smartphone tussen zitten die jou aanspreekt en waarmee jij jezelf een groot plezier kunt doen. Lees daarom onderstaande modellen door en wie weet zit er wel iets voor jou tussen. Vergeet niet een passend abonnement te kiezen. Ook hierover kunnen je voldoende informatie geven.

de nieuwe iPhoneiPhone 5s

Het zal niet lang meer duren voordat Apple de iPhone 6 op de markt brengt, maar tot die tijd kun je uitstekend uit de voeten met de iPhone 5s. Het toestel beschikt over Touch ID, waarmee het een aantrekkelijk en origineel toestel is. Qua design en lay-out is er niet veel veranderd in vergelijking met zijn voorgangers, daarom blijft het toestel ook erg lekker in de hand liggen.

de nieuwe Samsung Galaxy S5Samsung Galaxy S5

Het nieuwste model van Samsung ligt eveneens lekker in de hand, maar lijkt wel veel op zijn voorganger. Dit formaat is echter wel een tikkeltje dikker, groter en zwaarder. De vraag is echter wel of deze smartphone de concurrentie aankan met bijvoorbeeld Apple en HTC en Sony.

de HTC One M8HTC One M8

De HTC One M8 is een opvallend mooi en duurzaam toestel. Vooral de metalen behuizing van aluminium maakt dit toestel zeer de moeite waard om op zak te hebben. Zeker op het gebied van duurzaamheid heeft dit toestel een grote voorsprong in vergelijking met de Samsung Galaxy S5. Voor HTC toestellen als de HTC One M8 en de HTC Radar is er een uitgebreid aanbod aan hoesjes beschikbaar. Het gaat hier om zowel stevige hoesjes als creatieve en gekleurde hoesjes.

Sony Xperia Z2Sony Xperia Z2

Deze smartphone van Sony lijkt erg op zijn voorgangers, maar er zijn zeker verschillen op te noemen. Het scherm is groter en het gewicht is lager. Dat maakt deze smartphone zeker aantrekkelijk voor kopers. De schermkwaliteit is verder uitstekend bij dit toestel.

Comments are closed.