Branding met behulp van smartphonehoesjes

Smartphonehoesjes zijn tegenwoordig één van de meest gebruikte producten onder jongeren en ouderen, iedereen heeft nou tegenwoordig een smartphone en steeds meer mensen willen deze beschermen met een kwalitatief hoesje. Hoesjes zijn in verkrijgbaar in verschillende typen en vormen. Van rubberen omhulsels tot nette lederen mapjes waar u uw bankpas en overige pasjes in kunt bewaren. Wist u bijvoorbeeld dat u smartphonehoesjes ook ideaal kunt inzetten voor uw marketingcampagne? De hoesjes worden namelijk daadwerkelijk gebruikt en krijgen veel bekijks.

Smartphonehoesjes voorzien van bedrukking

Smartphonehoesjes kun je eenvoudig voorzien van een bedrukking. Hoe excentrieke het smartphonehoesje des te beter deze opvalt en hoe meer mensen uw logo zullen zien. Let echter wel op dat deze type campagnes voornamelijk om branding draaien. Het dient een herinnering te zijn en ervoor te zorgen dat mensen bekend worden met uw bedrijfslogo. In de praktijk merken we dat de veelal bedrijven waarbij de diensten teruggekoppeld kunnen worden naar het hoesje kiezen voor een bedrukt smartphonehoesje, denk hierbij bijvoorbeeld aan de telecom- en telefoniemarkt.

Welke type smartphonehoesjes zijn er allemaal beschikbaar?

Hoesjes zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Van eenvoudige tot zeer uitgebreide hoesjes. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een simpel hoesje die tevens dient als standaard voor uw smartphone of u kiest voor een mapje inclusief portefeuille waarin u uw bankpas en overige belangrijke pasjes kunt bewaren, zo heeft u geen portemonnee meer nodig.
Wit u bijvoorbeeld dat er tevens gehele mapjes verkrijgbaar zijn die ervoor zorgen dat uw smartphone beschermt wordt in het water? U kunt zo in het zwembad of in de zee toch met uw smartphone spelen. Ideale mapjes die veel bekijks trekken en ideaal zijn om uw bedrijfslogo te promoten. Wilt u graag meer informatie over een bepaald type smartphonehoesje dan kunt u uiteraard de link in dit artikel volgen.

Comments are closed.